HLR-Dockor

HLR-Dockor

Vi är återförsäljare av HLR dockor tillverkade av Prestan, Ambu och Laerdal. Oberoende av vilken HLR utbildning Ni skall hålla har vi rätt HLR dockor.

Little Anne används med fördel vid utbildning i Vuxen-HLR, Resusci Junior och Resusci Baby vid Barn-HLR och en helkroppsdocka i form av Resusci Anne vid D-HLR utbildning.

Prestan är ett märke vi valt att ta in på grund av den feedback som deltagare och instruktör får i form av lampor som lyser vid tillräckligt djupa bröstkompressioner med en takt av minst 100 per minut. Lungorna till Prestan dockorna ligger också bra i pris.

Laerdals HLR dockor har vi mest erfarenhet av, genom åren har dessa dockor utvecklats till att bli marknadsledande och användas av majoriteten av alla HLR instruktörer. Styrkan i att ha ett väletablerat varumärke med en lång tradition inom branschen och med en hög support kan inte neglegeras. En HLR docka av hög kvalitet helt enkelt.

Vid den senaste uppdateringen av riktlinjer ändrades kompressionsdjupet till 5cm djupt vilket gjorde att de dockor som inte går att uppdatera ej var tillräckliga för HLR träning. Laerdal hade redan tänkt på detta och det går utmärkt att uppdatera deras HLR dockor till de nya riktlinjerna.  

En intressant anekdot är att artisten Michael Jackson inspirerats av Anne dockan. I texten till sången smooth criminal sjunger han; "Annie are you ok? Vilket han lärde sig från en första hjälpen kurs på 80-talet.

 

 

 
Förfina sökningen

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Skillguide (Ny)
Skillguide ger direkt återkoppling på utförd HLR. Används tillsammans med Laerdals QCPR Resus..
496kr
Prestan familjepaket
Komplett HLR dock paket med vuxen, barn och spädbarn från Prestan. Unik feedback i forma av lys..
9 990kr
Prestan professional barn docka
Prestan professional barn HLR docka med HLR monitor är ett utmärkt val till Barn-HLR utbildning..
1 990kr
Prestan professional barn docka 4-pack
Prestan professional barn HLR docka i 4-pack är utmärkt för Barn-HLR utbildningen. Med hjälp ..
6 990kr
En webbshop från HLR Hjälpen
HLR-Hjälpen © 2016
Facebook Twitter